2009. december 3., csütörtök

Az iden ez a mi "evszakablakunk" a Mikulas témakorben, a padlas/vendegszobaban, amit igy vegre mi is belakunk:)

Ariadneval meg mindig bent ulok, az influenza nala is atment fulgyulladasba, minden nap 39 feletti laz, matol nala is elkezdtuk az antibiotikum kurat, a haziorvos javaslatara...Egesz nap konyvekben lapozgatunk, puzzle-ezunk sokat mert imadja, Ice Age-et nezunk, mig az utobbi napokban Gerben latja el Natant, viszi es hozza a sulibol...Es sajnos nem volt ma a jatszohazban, ahova megerkezett a Mikulas. De nem banta, nagyon tudataban van, hogy egyszeruen nem erzi jol magat, es vegigalussza a delutanokat. Spooky cica a legjobb baratja kulonben, mindig egyutt vannak, a delutani szunyaknal mindig az Ari karjaiban talalhato.....es mindent, de mindent eltur, en meg ilyen macskat nem lattam!




Pedig ezt a jo kis kastelyt raktuk ossze Gerbennel tegnapelott este egy ciposdobozbol, amit az oviban kapott volna meg Mikulas ajandekkent. A kastely belsejeben van az igazi ajandek, egy fa kirakos jatek, amit minden gyerek kap az ovodatol. De nem baj, jovo heten ugyis kezbe kapja, mikor mar jobban lesz...

3 megjegyzés:

Pamlerva írta...

Köszönöm a csodálatos képriportot...boldog Adventot kívánok.
Szeretettel:Hajnalka

penzesbea írta...

O, nagyon szepen koszonjuk! De jo, hogy irtal:) Neked is boldog Adventet!

Ingrid. írta...

Wat leuk dat je nu een reactie met je blog achter hebt gelaten ! Na die markt in Haren heb ik je blog wel proberen te vinden maar dat is toen niet gelukt... Wat een leuke kinderkamer !
Grappig dat jullie zoon de zelfde ( muizen ) traktatie als Milan had !
Fijne dag en ik kom hier zeker vaker langs ! Groetjes van Ingrid.