2011. augusztus 23., kedd























Nem is tudom, miert nem fektetem Katalint gyakrabban a fuggoszek/ágyba...Ja, persze, mar tudom miert:) Mert azert altalaban o is mellen alszik el, fent az agyunkban. Ha olyan helyzetben vagyok akkor ulve szoptatom, de ugy sokat mocorog, nem tud nyugodtan es eleget inni. Igy itthon fekve intezzuk el ezt a dolgot:)

Gerben az elobb ment el a gyerekekkel a moziba, esik az eso (mint egesz nyaron az iden), en pedig befektettem Katát a fuggoagyba, Palya Beat hallgattunk, erre elkezdett ugy asitozni mint meg soha, es 3 percen belul aludt is! Ugyhogy ezt gyakrabban be fogom iktatni a programba azt hiszem:)













































9 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hajnalka Nagy írta...

Bea,

küldj egy kis Esőt akkor ide!!! Emitt napok óta 30 fok körül van bent a lakásban, irtó nagy UVB sugárzás, így estefelé lehet kimászkálni csak, s kb.3-4-5x tusolom le Lilit meg magunkat :D:D
Kicsi Kata cicásodik, nagyon-nagyon!...:) a nagyobb cicád a heverőn is aranyosan alszik :)

Puxi,
Hajni

penzesbea írta...

KUldenek Hajni kuldenek, osztozzunk meg akkor szerintem,itt egesz nyaron alig volt egy par nap, mikor 20fok fole emelkedett a homerseklet :( Sehogy sem jo, nem igaz? Mar csak azt remelem, hogy az osz szep lesz...Nalatok pedig csapadekos haha:)

BKata írta...

De nagy már a kis druszám:-) Nálunk a pici a mai napig imád az ikeás zsákhintánkban aludni, pedig már alig fér el benne.-)

Hajnalka Nagy írta...

Jah, osztozzunk!! :D eső jöhet, gumicsizmánk van! csak a nagy szeles idő+eső kombót utálom... az ősz szép lesz biztosan, remélem legalábbis!... én imádom az ezernyi színével, illatával, zamatával -szőlőivel nyamm-nyamm :)

penzesbea írta...

Nekunk is van ikeasunk, pont mint a tied Kata, kint log a teraszon, Natan es Ari szivesen ulnek benne mar egy par eve, de elaludni??? azt meg nem sikerult nekik:)...

Piroska írta...

De edeske Kata, milyen nagyot nott...

Nalunk is most kanikula van, delelott meg delutan lehet csak kimenni az udvarra....de ebben a kanikulaban Ivoban a legjobb lenni...hetvegen aludtunk ott eloszor Ivoban, gyonyoru idot kaptunk....

Edesanyjaval azt beszeltuk hogy meg miket kell felvinni oda, miket kell vasarolni, ha majd jovo nyaron josztok ti Bea....

puszi mindannyiatoknak:))

penzesbea írta...

Huha Piros, akkor te tobbet tudsz mint en, mert en meg nem tudom mi lesz jovo nyaron! :):) Mindenesetre en nagyon vagyom hozzatok fele, szepek az emberek, jo a levego, mi kellene meg a boldogsaghoz?
Katalin pedig novoget bizony, tul gyorsan termeszetesen, most eppen a labujjaira fixalodott, meg epp hogy nem sikerul a szajaba venni oket, de mar majdnem! Hajra!

Piroska írta...

Szerintem anyud es az en anyukam ugy eldontottek magukban, hogy mivel iden nyaron nem tudtatok jonni, mert Kata pici, ezert josztok majd jovo nyaron, haha :)))

Olyan jo ott Sugoban....de hat te is tudod, mert amikor Natan a pocakodban volt akkor voltatok font....csak most a regi haz mellett epult ez az uj haz, es azert jobb, mert lesz benne furdo meg minden....a regiben ugye nem volt...

na puszka,

Piros