2011. november 6., vasárnap

Hát persze, hogy játszhatnak vele...





















Nátán nagyfiu-baratai igazán nem kérnek a bébibol, mert felnek, hogy ha mar csak raneznek, tejet fog visszaoklondozni (mert minden bébi ezt csinalja ha egy idegen kezbeveszi, mondta Tobias). Ariadne a baratnojevel annal inkabb babázni akar. Termeszetesen. Es mar azt is megbeszeltek, hogy mikor januarban Anne babaja meg fog szuletni (az otodik gyerek a csaladban), akkor majd Ariadne is ugyanugy jatszhat vele, mint Anne Katalinnal. Mert a jo baratok megosztoznak a holmijaikon:)

4 megjegyzés:

BKata írta...

És ettől lesznek az ilen kis "holmik" masszívak és mindent kibíróak.

Piroska írta...

Istenem, de édesek te Bea....imádnivalóak nagyon, nagyon, nagyon...és annyira tetszik az a kis bölcső, amibe Katát belefektették....az Ariadnénak játék bölcsője??vagy a Katáé volt még picikorában??

penzesbea írta...

ugye, Kata? te errol mindent tudsz:)

Es igen, ez az ikeas jatek-babaágy, Piros, csak remeltem, hogy nem fog lefordulni rola, ott voltam mellette, egyutt babáztunk, igy nem tortennek balesetek:)

Hajnalka Nagy írta...

Irtó édesek, és hát a fiúk tudnak vmit haha..
hát elképzeltem pont a képeket nézve, h egyik kezed fényképezett, másik meg készen állt, h nehogy leforduljon :D:D igen ismerem azt a babaágyat, de Bogi tán még nem nőtt "fel" még hozzá, nemtom mikor s kezd igazán babázni egy kislány (??) egyelőre maci, rongybaba és egy kis nyuszit ölelget, puszilgat előszeretettel, sőt 1x már cumit is adta volna oda egyiknek, so lehet h már el is kezdődött a babázás?! :D