2012. március 7., szerda

Kata 10 honapos





A mult hetvegen hintazott eleteben eloszor, mikor is 'S-Hertogenboschban voltunk. Es olasz etteremben is volt:) Es mar egy honapja Ariadneval alszik egy szobaban, igy en estenkent ujra tudok olvasni a sajat agyamban. Es vegre ki tudom takaritani a hálószobát. Az is valami!

Vicces gyerek ez a Kata, sokat hulyeskedunk vele. Ami pedig a mozgasat illeti, nem lehet leallitani. Egyfolytaban all, megy a dolgok mellett, maszik fel az alacsony asztalra, lepcsore, mindenhova. Az ujabb szenvedelye pedig a tologatas, ahogy az a fenti foton is latszik:)


Kezdi elfogadni a szilard etelt, a mi ritmusunkat is felvette, reggelire kenyer (vagy anyatej, vagy semmi), 11 korul gyumolcs, fel egykor ujra egy szelet kenyer, fel 4 korul ujra gyumolcs vagy yoghurt. Aztan 6kor, 6 elott eszunk meleg etelt. Abbol mindig kap a sajat tanyerjaba, aztan eszi szepen a kezecskeivel, ha akarja, ha nem akkor anyatej marad. Mert az is van meg halistennek. 7 ora es fel nyolc kozott megyunk fel keszulodni lefekveshez. Katát en intezem, Arit es Natant mostanaban Gerben. Reggel 7kor kelunk altalaban, addig Kata azert min. haromszor azert megebred, Ari agya szelen megszoptatom szepen es vissza az ágyába. Ez igy mukodik. Miota megszuletett meg nem aludt at egy ejszakat sem, de ettol soha nem szenvedtem, foleg nem mig egyutt aludtunk:) Ah, jol van ez igy:)

7 megjegyzés:

BKata írta...

Hát ez a hintás kép nem semmi! Nagyon cuki a boldogságtól ragyogó arca mindhárom szereplőnek!

Hajnalka Nagy írta...

wow, mindjárt 1éves lesz!
a hintás kép valóban igazi boldogság fotó! :)
grat a külön alváshoz! mi lassacskán Bencéhez szeretnénk átköltöztetni, de hogy mikor?-nem tudom... majd egy nap hipp-hopp megtesszük ezt a lépést is!

penzesbea írta...

Koszi, Kata!
Hajni, ezt mi is hipp-hopp tettuk meg, ezt maskent nem is lehet:( Egyik szerda este (erre emlekszem)attoltam a kisagyat az Ari szobajaba es kesz. Persze izgi volt, hogy felebresztik e egymast vagy fog e sirni persze. Lentrol hallottuk, hogy Ari enekel neki, meg persze ejjel mikor Kata megebredt, mondta neki nagy almosan, hogy fekudjon mar le, most aludni kell :)

penzes írta...

Isten éltesse! Nagyon aranyos, de Ari sem semmi, mintha valami régi holland filmből lépett volna ki az aranyos ruhájában!

penzesbea írta...

Hany regi holland filmet lattatok mar, haha??

penzes írta...

Hát pl.:Spetters, Paul Verhoeven rendezésében Hans van Tongerennel a főszerepben, de sorolhatnám:Wat Zien Ik?,Turks Fruit, Keetje Tippel,Soldat van Oranje stb...

penzesbea írta...

Tudtam, hogy ezt nem fogod kihagyni, haha:):)