2012. április 18., szerda

Ma kiesett Ariadne elso tejfoga. Az iskolaban, mikozben a körben ultek es a tanitono magyarazott. Csak ugyni kiugrott, puff, igy mondta. Azt mondja, latta es hallotta hogy valami
koppant a padlon, de azt hitte valakinek a fulbevaloja, vagy gyuruje, ilyesmi :) Tipikus Ariadne, a tortenet... Mindenesetre nagyon boldog, es mi is vele.

Es ma vacsora utan, mikozben ötösben jatszottunk a szonyegen, labdaztunk, Katalin egyszer csak felallt es elindult Ariadne fele. Megolelte, visszahuppant a szonyegre. Aztan megint felallt, Natanhoz lepdelt, aztan hozzam es Gerbenhez...Micsoda csoda, ujra ott lenni az elso lepteknel, konny szokott a szemembe... A maga kis csendes modjan, ezt is megtanulta.

6 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

Hát gratula mindkét -nagy és nagyobbacska- lányodhoz!
Lassan itt is az első szülinapja Katának :)

Piroska írta...

De jó de jó....és olyan jó, hogy mi már az este tudhattuk ezt anyukád jóvöltából...puszilunk és ölelünk Benneteket....

éduácska írta...

ez aranyos volt:)

Piroska írta...

Szeretettel osztok meg egy dijat, és küldöm neked. Nálam olvasható.

Hajnalka Nagy írta...

Várom ám hetek óta (be-benézek), hogy vmit írj :) netán fotókat posztolj :) igaz fb-ra mki legalább fotó erejéig "híradózik":) de ahogyan Mártához is benézek naponta, úgy ide is! :)
so nem vagy elfelejtve, ha nem is blogolsz oly sűrűn!
pux!

VRJúlia írta...

Kedves Bea,
benéztem hát, ha már eddig valahogy nem tettem:), de gondolom, ebben a nagy blogvilágban ez nem is olyan fura dolog. át is futottam néhány bejegyzést, és úgy döntöttem, maradok.:) A rendszeres olvasók modul nem működük, ha igen, majd regisztrálok:)
Groeningen környéke ismerős, Bedumhoz kötnek szálak bennünket:)
Üdv,Júlia.