2013. január 15., kedd

A kepek arrol meselnek, hogy voltunk a groningeni muzeumban,illetve az erdoben. A legelso festmeny Katalin kedvence volt - egybol eszerevette rajta a meztelen melleket, visszafordultunk vagy hatszor, hogy ujra megcsodalhassa oket;)Az en kedvencem a "NOrdic Art" gyujtemeny volt. Vegulis mindegyikonk talalt valami szepet maganak, Natannak peldaul a mozaikkal kirakott muzeumlepcso tetszett a legjobban.(errol nincs kep) A mult vasarnapi setank pedig az erdoben meses volt...megha minden egyes alkalommal sikerul Natannak elrontania a kedvunket mar indulas elott. Nem akar, nem szeret setalni, mar indulas elott kifarasztja magat agyilag (es minket is). Igy van ez mar 3 eves kora ota, ami az erdei setakat illeti, ez volt a kiindulopontja a fizioterapianak annak idejen. De minden egyes alkalommal megjon a kedve - ha mar ott vagyunk- es megjegyzi, hogy milyen jo itt a levego. Hosszu turara azonban nem szabad vele indulni : ha nincs kedve, akkor mar a teste sem mukodik igazan. Tudjuk ezt, ismerjuk Natant jol, kirancigaljuk gyakran a comfort zone-jabol, aztan lesz ami lesz. En lassacskan a babavaras 26. heteben barangolok, mar lathatoan is.Pedig olyan jo volt megtartani csak magunknak ezt a csod'at, mostmar jonnek a kerdesek az iskolaudvaron, az uzletekben. Nem hiszem el, hogy mar csak harom honap van hatra a pici szuleteseig! Neveken gondolkodunk minden nap, de meg sehol semmi...Nehez dolog az a nevvalasztas, a mindenit!

4 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

Fantasztikusan szép fotók MIND!! de tényleg, nem lehet betelni velük, nah és szuperül nézel ki, gyerekek is, Gerben is aranyos :)
Majd azért elárulod, h fiú-e vagy lány 4-eske?:) már, ha tudod és publikus is persze!
Natannal kapcsolatban egy jó régi posztodhoz írtam, olvastad? majd írnál nekem privátban légyszi a feltett kérdéseimre...meg amik felmerülnek...
Bencével hasonló a helyzet kimozdulás terén...1 óra minimum mire rákészülünk bárhova is menjünk... nagyon fárasztó, remélem Bogival könnyebb lesz idővel..mert ugye ő még nem tud öltözködni, de Bencének meg "illene" már mindent percek alatt felvenni...
(cipzár néha akadozik, de azért fel tudja húzni dzsekijén, nadrág, gatya, cipő felhúzása megy, pólók, pulcsik is nagyjából... zokni nehézkesebben és sokx kifordítja...)

penzesbea írta...

Hajni, megirod az emailcimed?

Hajnalka Nagy írta...

facebook-on is írhatsz, de mindenképpen megírom FB-on mindkettő emilcímemet!

Gonda Hajnalka írta...

Nagyon szép képek a családról! Gyönyörűek a gyerekek!Gratulálok mindegyikhez!!!Isten éltesse a nagyfiút"...így megkésve!