2010. április 28., szerda

33

Tegnap toltotte be Gerben a 33-at. Reggel a kave es tej melle szulinapos kuglofot ehetett az egesz csalad, Gerben elfujhatott harom gyertyat, enekeltunk neki es atadtuk ajandekainkat..El lett halmozva rajzokkal, amin Natan es Ari itthon illetve az oviban-suliban munkalkodtak, immar szokassa valt az is, hogy mindenki megajandekozza egy maga altal diszitett poloval, festettunk, rajzoltunk rajuk...Meg a tavalyiakat is hordja, szoval...:) A legszebb ajandek viszont ez lett:

A jobboldali haziko teljes egeszeben Natan keze munkaja, a baloldali kozos munkank Ariadneval, o festette le a dobozt, en a babakat. A Natane magaert beszel, ezek tenyleg mi vagyunk, mindenki a kedvenc szineivel:) Ari pedig Gerben szuleit szerette volna a masik dobozba, "opa Catharines"t nem ismerhettuk meg, Gerben 19. szulinapjan vesztette eletet autobalesetben. Ezert nem igazi felhotlen szulinap a Gerbene egy evben sem, torekeny orom ez. De ez igy nagyon szep lett, foleg Ariadne nagyon sokat emlegeti Gerben apujat, sokat beszelnek telefonon:) almaban sokszor jart mar opa pillangohazaban:) Szoval igy egutt a csalad. Meg az en szuleim hazikojat kell befejezzuk, arra mar nem volt ido sajna.. De talan ma delutan.

Holnap Natan megy osztalykirandulasra, penteken koran pedig indulunk Franciaorszagba anyosomhoz, osszegyul a csalad a 70. szulinapjat unnepelni. Egy hetet toltunk majd ott, aztan a visszauton en repulore ulok a gyerekekkel feluton es irany Ferihegy 1 majd Nagyvarad!!! Mar alig varom hogy 'otthon' legyunk anyaeknal! Ott is egy hetet toltunk majd.. De jo hogy az iden ket hetes a vakacio!!!

2 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Gefeliciteerd, Gerben!

Nagyon szépek a házikók, szívmelengetőek. Jó vakációzást nektek, majd hozzál jó sok fényképet!

Pamlerva írta...

Nagyon kedves munkák.Én is kívánok kellemes vakációt...