2010. április 7., szerda

Olyan édesek...

Ariadne es Thomas, a szerelmespar:)Thomas mindig is egy igazi gentleman-kent viselkedett Arival szemben, mar tavaly elhessegette a mehecskeket Ari korul, manapsag odahozza neki a kabatjat, fel is adja neki. Ariadne a multkor beutotte az ujjat, Thomas azt sem tudta milyen gyorsan szaladjon haza az anyukajahoz a szomszedba, hogy az feltetlenul most es azonnal hozza az elsosegelykoffert mert Arinak faj az ujja. Es az anyukaja jott is igazabol:) Most epp hazat epitenek maguknak itt nalunk az udvaron a megmaradt teglakbol, kiskerttel melle...Hat nem edesek?



Ezt pedig Ariadne rajzolta ebed utan: kacsárol van szo, pedig ugy nez ki mint egy jol megtomott sarga galamb. Ala is irta.

4 megjegyzés:

iri írta...

Kedves Beata, egy kicsit messzi vagy mert szivesen kuldtem volna neked ajandekba egy olyan irasos parnat.Nalam nem ertekelik!

penzesbea írta...

Koszonom hogy irtal, Iri!:) En csak annyit tudok mondani, mindenki aki nem ertekeli ezeket a parnakat, kuldjek csak el nekem mindet, jo helyen lesz;) En a nagymamamtol orokoltem nehanyat, mar a bébi fotoimon is ilyen parna volt a hatter, szoval szamomra szivmelengetoek. A Martanal latottak pedig gyonyoruek! Nem tudod, hol lehet ilyeneket vasarolni?

penzes írta...

natankaariadneAranyos kis szerelmespar!!!

penzes írta...

Az elso resz torlendo!