2010. szeptember 14., kedd

Ket hetvege elmenyei...

Ameland:





Ket uj haziallattal rendelkezunk:)


Niels Holgersson oszi evszakasztal-kiallitas







8 megjegyzés:

penzes írta...

Szep kepek,irigyek vagyunk, hogy milyen szep ido van tifeletek! Szoveget is irhatsz ha van idod.
Anya, apa.

BKata írta...

Szép őszötök van, remélem, amúgy is:-)

penzesbea írta...

A ket hetvege igen szep volt, gyonyoru idovel, azonkivul pedig mindennap esik az eso...en pedig mindennap kuszkodok a hanyingerrel, bevasarlassal, fozessel (ill. egy par napja Gerben foz, mert nem vagyok ra kepes...), ma pedig feluton kifutottam a boltbol, rosszul lettem a hus es a zoldseg latvanyatol. Borzaszto.

éduácska írta...

Akkor most tereljük el a szót a hányingerröl és koncentráljunk inkább arra, hogy hogyan is juthatna Éduácska, azaz énkegyelmességem, valami kis Bea-kézimunka "birtokába". Hirdessünk meglepetés-versenyt!:) Tényleg szépek a képek, olyan végtelen a tenger... Puszi Kolozsvárról!

Unknown írta...

szia Bea!
ezek a NH őszi kiállítás-képek saját alkotások vagy vmi vásárban fotóztad őket? ha mind Te csináltad, lenyűgőző a munkatempód! :)

Unknown írta...

...jah, és én még mindig 2in1 képzeld :D:D szep.20-ra voltam kiírva,de az osztrákok hagynak békén kb.10-14napig... remélem lassan kibújik magától kicsi Lily.
Majd írj vmi híradást, voltál-e dokinál, UH-n, stb!
p.s.első hónapokban annyira nem bírtam én sem húsra,stb-re nézni se,h szinte vajas kenyéren éltem meg néha szalonnán piros kaliforniai paprikával :D jah, és a gyömbéres itókák beváltak Bencuval is, s most is émelygésre

penzesbea írta...

Hajni,nem, ezek nem az en alkotasaim, buszke lennek, ha az enyemek lennenek! ezek ott voltak kiallitva:)

Azta mindenit, szoval most turelmetlenkedhetsz:) Ariadne meg 10 napot varatott magara nalam is, ezek a lanyok jol erzik magukat odabenn:) Aztan szamolj am be a szuletesrol iwiwen vagy valahol mashol! Es hogy milyen Ausztria ;)

Unknown írta...

...nos, igen türelmetlen mki, főleg én :) apósom ma reggel vitte el Bencut Balcsira hozzájuk... mondhatni zavartalanul szülhetünk most már!
ok majd írok emilt iw-en,feed back a megszületésről meg majd lesz röviden a népnek :)
p.s. Bencu imádta a pókhálós képed!!! oh, és irigykedett a "sásá"-ra (N.sárkányára) :)