2011. március 3., csütörtök

Tegnap voltam a korhazban a nogyogyasznal, aki szerint nem kell aggodni az ertek miatt, holnap a biztonsag kedveert megegyszer el kell mennem a lab.-ba cukorterheleses tesztet csinalni es hetfon reggel megbeszeljuk hogy hogy s mint. De ahogy kinez a dolog, visszakuld a bábákhoz, es nyugodtan szulhetek itthon :) Persze figyelembe vette azt is, hogy Natan es Ari mindketten normalis sullyal szulettek, es gyorsan egy uh-t is csinalt tegnap. Eszerint a baba most 2 kilo, a haskorfogat is normalis volt, a magzatviz mennyisege is, szoval semmi nem mutat arra, hogy "cukor"bebit hordok a pocakban. Remelem a holnapi teszt jo lesz....Mert én tenyleg nagyon szeretnem ezt a babat is itthon szulni, es varakozni a napra, amikor el fogja donteni, hogy most mar jonni akar:)

5 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Drukkolok a holnapi teszthez!
És milyen csodás, hogy az orvos így áll hozzá: hogy nem egy életveszélyben lévő "terhes" áll előtte, hanem egy EMBER, egy NŐ, akinek története és előzménye van, saját alkata, szervezete, és mindent figyelembe véve fog dönteni. Tök jó!

Hajnalka Nagy írta...

:) én is annyira örülök, h ennyire poz.áll a doki is a dologhoz, s mindenben támogat! szüljél otthon, azt kívánom, mert Te ezt szeretnéd! :)
sok puxi és drukk!
Hajni

Hajnalka Nagy írta...

lemaradt egy p.s.: nah, szóval nekem is kész felüdülés volt az itteni osztrák terhesgondozás, szülés (3 féle, amit biztosító támogat: kh-i szülés kh-ban 3-4 nap vagy akár 1 hetes bentléttel, ambuláns szülés: kh-ban szülsz és hazamehetsz majd szülésznő látogat 6napig avagy otthon szülés szülésznővel és szintén 6napig jár hozzád) a pestihez képest (kh-ban szülés és pont!).. persze-persze otthon mázlim volt, h nem volt cseszegtetős védőnőm, no de alternatíva szülésre hivatalosan, törvényesen és mki által ezt is, azt is elfogadottnak tartva az nem nagyon volt eddig... és asszem sok víznek kell még lefolynia a Dunán, h ez is, az is tök normálisnak legyen titulálva.

Piroska írta...

De jo, Orulok nagyon, hogy a Dokid igy latja az egeszet....es milyen nagy a baba!!! meg van 6 heted es johet a varva vart nap....en is szurkolok, hogy sikeruljon otthon szulnod ezt babat is, mint Arival volt....:))

Hajnalka Nagy írta...

milyen volt a 2.érték? doki mit mond?