2010. november 29., hétfő

Advent



Az iden is gyufas skatulyakbol keszitettuk Natannal az adventi naptart, most ujra mas formaban:) Az a lenyeg, hogy en a dobozok hatuljara rajzoltam valamit, amit persze eltakartam a gyerekek elol, a skatulyakat minden nap forditva kell visszadugjak a helyere, igy Karacsonyra, mint egy kirakos kiderul mi az ábra.

12 megjegyzés:

penzes írta...

hat ti nagyon ugyesek vagytok nagyon otletes az adventi naptar nagyon kreativ vagy draga BEATANK orvendunk nagyon hogy NATANT IS FOGLALKOZTATJA A KREATIV GONDOLkozas bar ezt mar regen eszrevettuk .NAGYON SZEPEK amiket vartal a fekete PETER CSODALATOS ORULOK MEGJOTT A KEDVED A VARASHOZ PUSZIKA NEKTEK ANYA APA

penzesbea írta...

KOszi szepen, Anya! Igen, megjott a kedvem a varrashoz. Csak az a gond hogy mindig este varrok, mikor Natan es Ari mar alszanak...es ennek az a hatulutoje, hogy masnap ujra elojon a hanyinger es a rosszullet ha nem aludtam eleget.:( De ilyenkor Karacsony elott meg ez is megeri neha:)

Monika írta...

Fantasztikus!!!!!Még arra is volt képzeleted,hogy képet is kitaláljál a hátuljára!!!!Gyengém a gyufás skatulya meglepi.:))))

Piroska írta...

Nagyon ugyesek vagytok Bea....az en adventi naptaram is keszuloben van....de meg eltart egy kicsit amig meglesz...remelem 1-re en is elkeszulok vele....''

BKata írta...

Hú, de szép lett minden! Ügyesek vagytok! Mikor jön a baba? Jó lenne többet tudni róla, rólatok:-)

penzesbea írta...

Koszonom a bokokat:)En nem vartam 1-ig, ugyhogy ezert lett a naptar 27 napos, hihi! A baba pedig aprilis 25 korul fog erkezni ha minden igaz, es igerem fogok meg irni magunkrol is ;)
Mammka, nem az en kepzeletem erdemel dicseretet, magat az otletet az interneten talaltam,az eredetinek a hatuljara egy fenyofa volt rajzolva, csak azt nagyon konnyen ki lehet talalni (na nem mintha Maria es Jozsef nem a tortenet kozepebe vagna...):)

Hajnalka Nagy írta...

naaaaagyon tetszik! jó lenne, hamar sok-sok skatulyát beszerezni és csinálni még ma! :) itt is esett a hó Mödlingben, majd facebook-ra teszek fel képeket...adventi koszorúm sincs (anyóséktól elfelejtettem elhozni a koszorú alapot amit díszíteni szoktam, de kitalálok vmit vasárnapig)
PUx,
Hajni

márta írta...

Nagyon szép. Minden szép, amiket alkottál, és végre le is írom, nem csak gondolom. :)

Piroska írta...

De jo!!!!! Latod nekem fel sem tunt, hogy 27 dobozkad van neked!!!de tenyleg igy akkor pontosan az adventi idoszakra keszitetted a naptarat :-) nagyon otletes.....
Kepzeld nyilott nalunk is most nemreg(a varosban) egy "gyongy ill. kreativ bolt"...Ma voltam bent, orak hosszat el tudnek ott tolteni, illetve temerdek penzt elkolteni...hihi...komolyan azt hiszem ez lenne az egyike a dedlgetett almaimnak, egy ilyen uzletem legyen es mikozben arulok, "kreativkodni"...es hagyni a fenebe ezt a konyvelest!!!

....en is varom mar hogy halljak rolatok, a picirol...puszi nektek es a gyerekeknek....

penzesbea írta...

Koszonom Marta, nagyon ertekelem...:)A gondolatok is idetalalnak ám ;)

Anneke írta...

Ik vind je adventskalender er geweldig uitzien! Wat voor dingen heb je in de laatjes gestopt?

penzesbea írta...

Dank je, Anneke :)
Ik heb er tot nu toe heel verschillende dingen in gedaan, zoals korte gedichtjes, spreukjes, kleine steentjes, belletjes, stickers, maar ook een keer chocola,...ook bij de zeeman kocht ik een paar kerstvieringen, die net in het laatje passen:) Dus...van alles.