2009. február 3., kedd

jujj de szeretem öket!!! jo volt ujra egy par fotot kesziteni a gyerkocokrol, mar eleg reg nem vettem kezbe a fenykepezogepet. Ket het gyengelkedes utan egy kicsit megsapadtak, egy keveset fogytak, de most ujra minden a legnagyobb rendben. Sot. Natan megvaltozott. Kezdjuk azzal, hogy teljesen mas dolgokat kivan enni mint eddig. Olyan dolgokat ker, amiket eddig soha . Ugy zoldseg teren, mint kenyerre valo cuccokban. Kivirult:) Egyfolytaban beszel, mesel, az iskolaban tanult enekeket es verseket most mar mi is hallhatjuk, eddig nem volt hajlando itthon ezeket "eloadni". Szoval sokkal nyiltabb most. Es vitatkozik velunk. Es magyaraz. Es fantazial. Es mar nem ragja annyi a kormet sem. (mondjuk ez a koromerositonek koszonheto,ami direkt leszoktatasra van kitalalva). Szoval kiegyensulyozottabb. Ariadne is sokat valtozott. Hatarozottabb, o is tobbet beszel, gyakrabban civakodik Natannal, es hirtelen ujra mama-fixacios. Egyfolytaban jon utanam mindenhova, tenyleg nem tudom lerazni magamrol, neha ez irrital is. Mostmar a wc ajtajat is magamra zarom, o meg var az eloszobaban. Nem akar elaludni nelkulem, pedig muszaj neki, sajnalom...:( Borzalmasan tud sirni ilyenkor, de nem kegyelmezek, eddig is egyedul aludt el, most sem fogok egy oran keresztul mellette fekudni az agyon, mig be nem fejezi a hajam tekergeteset. Szoval jol benne van a pubertans korban.:) mar elfelejtettem, milyen is volt ez Natannal. Ja, es tatatata, elkeszult Ariadne uj agyacskaja! Mindenki orul....
Most pedig varjuk hogy hazajojjon Gerben es irany az IKEA! hurra....








3 megjegyzés:

BKata írta...

Szépek nagyon a gyerekek és az ágy is nagyon klassz, kuckós! Ariadne mosolya teljesen mint a tiéd-már amennyit a képeken láttam belőletek:-)

Névtelen írta...

Even dacht ik dat er een vertaal-optie op je blog stond, maar dat is volgens mij toch niet (of ik heb het gewoon niet goed begrepen...) Maar in ieder geval wel weer foto's; wat lijkt je dochter toch veel op jou! Die blik in haar ogen op de eerste foto, zo kijk jij ook op de foto's die ik van jou heb gezien.
Ik heb je trouwens getagd; kijk maar eens op mijn blog!
Veel liefs, Anneke

Bodza írta...

Nagyon édesek a gyerekek! És igen, olyan fura, de néha hirtelen nagyot tudnak változni. Az új kuckó is nagyon barátságos! :o)