2010. március 14., vasárnap

Hadd omlesszek ide ujra egy par fotot osszevissza, nincs kedvem rendezgetni oket. Eloszor is ezt a madaretetot Natan fabrikalta tegnap a szomszed kisfiu szulinapi bulijan-szuper otlet szerintem, jo kis aktivitas es meg haza is hoznak valamit!

Ezek az en alkotasaim, az utobbi napokban keszultek, termeszetesen a bazarra, a kisebbek brosnak keszultek-a szemeket, szajat meg ezutan fogom rajuk festeni
Az alabbi a heten a rajzoran keszult. Ez az az hely ahol szeretek hibakat ejteni, minel tobb dolgot rontok el annal tobbet tanulok. Egy konyv sem helyettesithet egy elo tanart. Nem szerettem soha targyakat, csendeleteket rajzolni. Soha eszembe sem jutott...Szoval olyan debilisnek tunt az elejen jatekokat, vazakat, jatekautot, tejesflakont rajzolni... De itt kezdodik minden. Es jok a beszelgetesek egy ilyen csoportban...
Natan, akit sikerult lekapni az uszolecken, az uvegen es zsalunk keresztul:)maximalis zoom-mal

Divatbemutato volt a suliban, Natan es az egyik legjobb baratja, az osztalyajtora ragasztva.
Ez magaert beszel:
Falun lakni-varosban lakni-mindegyiknek megvan az elonye es hatranya. Ami a konyveket illeti. Amiota falun lakunk, online rendelek konyveket. Van itt egy dohanyarus uzlet annex konyvesbolt, de nem olyan nagy a valasztek. Ennek ellenere hetente biztos toltok ott masfel orat Ariadneval, korbejarok, belelapozgatok mindenbe, Ari a gyerekkonyvek mellett ucsorog a foldon. Plusz jarunk a konyvtarba is termeszetesen, ott sem hu de nagy a valasztek, de azert mindig talalok valami erdekeset. Gyerekkonyv pedig rengeteg van...Es jatszani is lehet:)
Viszont tegnap elmentunk a varosba ahol eloszor eltunk (kisvaros de megis). Gerben ment megmassziroztatni magat, en pedig Arival nyakamba vettem a kozpontot. Natan idokozben szulinapon volt. Na vajon hol jartunk? A hobby uzletben fogyongyoket venni es gyapjut-el lehet itt idozni...Es termeszetesen A konyvesboltban!! Wow, mennyorszag- nagy a valasztek, minden gyonyoruen rendszerezve, angol irodalom, holland, friz, verseskotetek, muveszeti lexikonok, konyhamuveszet, minden ami szem szajnak ingere. Mar ezert megerte elmenni oda, de a meglepetes ezutan kovetkezett- kialakitottak, miota en nem jartam ott- egy kavezo reszleget, csak ugy a sok sok konyv kozott ,ket ovalis asztal, egy hiper szuper konyhablokk, hiper szuper kavet fozo masinak, full time kiszolgalas. Nagyon meglepodtem mikor megkerdezte az illeto ur (mert egy urrol volt szo) hogy kivannek e valamit inni, es Ariadnetol hogy vajon jol esne e neki egy darab suti? mazsolasat vagy csokoladesat kivan e a fiatal holgy? En kaptam egy nagyon finom teat Ari a sutijet. Az a szep az egeszben hogy sokan elfernek az asztal korul, es mindenki szeret olvasni, es beszedbe elegyedsz sokfajta emberrel. Megvolt a feelingje .... Olyan jol esett ott lenni! Ha meg ott laknek, biztos bejarnek oda hetente tobbszor is....Hmmm. Jobb is hogy falun lakunk. Jobb itt a levego (:):()

2 megjegyzés:

márta írta...

Mi nem falun lakunk éppenséggel, de az egyetlen könyvesboltféle már egy éve bezárt. Mikor egyszer bementünk Erfurtba és láttam, mi minden van ott lépten nyomon, könyvesboltok, sok-sok szép épület, utcazenészek, teljesen elvarázsolódtam, mikor arra gondoltam, milyen lehet ott élni nap mint nap. Aztán meg meggyőztem magamat, hogy kicsi gyerekekkel sokkal jobb itt, a kicsi, biztonságos városban, de tényleg. :)

penzesbea írta...

Igy van ;)Micsoda felelotlenseg lenne egy nagyvarosban felnoni haha. Viccelek na, onfelaldozas, onfelaldozas...Nalatok is biztosan jobb a levego mint Erfurtban:)