2010. március 28., vasárnap

Lejart a bazar!









Tegnap 10 es 2 kozott tartottuk a bazart. Az elso ket oraban tenyleg sokan voltak, nem gondoltuk volna hogy ennyi ember el fog jonni...A legjobban a jatekok, a konyvek, a sutik, tortak, tehat enni-innivalok fogytak. A ruha is persze, de kevesbe mint remeltuk. A tombola is gyorsan fogyott, a kreativ cuccok viszont egyaltalan nem. Eladtunk egy par dolgot, de a legtobbjet hazahoztuk, Natan es Ari nem kis oromere:) En sem bantam a dolgot:) Biztos az ar is tul magas volt (viszont centekert nem is akartuk odaadni a dolgokat),de legfokeppen beigazolodott az amit gondoltam, itt a zordon :) eszakon nem diszitgetik az emberek igazan a hazukat. Volt egy amerikai szarmazasu anyuka, o legszivesebben mindent megvett volna, o volt az egyetlen aki ertekelte a kezzel keszult dolgokat.
Szoval levontuk azt a kovetkeztetest hogy erdemes ezt a bazar dolgot osszel ill. jovore is megismetelni, mert megiscsak tobb mint 500 euro a bevetel, ami az ovodanak nagyon jol fog jonni:) Viszont en mar nem fogok reszt venni a szervezesben, Ari es igy en is a nyari vakacio elott bucsut veszunk, mivel okegyelme be fogja tolteni a 4 evet.

4 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

A tavalyi Szt. György napi bazárunkon lett nekünk is az a tapasztalatunk, hogy amit az emerek meg tudnánakcsinálni (de sose fognak!), azért sajnálnak pénzt adni. Amit nem tudnának megcsinálni, mert pl. fából van, azért meg nem akarnak ANNYI pénzt adni. Vittem 3 manót, egyik sem kelt el, például. (Utólag igen, de az más.)
A hernyócskát mennyiért adtátok?

penzesbea írta...

Itt az emberek meg csak kommentalni sem kommentaltak semmit, ra sem hederitettek:) A hernyocskas dobozert vegulis 3 eurot kertunk volna, az agra aggatott szivekert is, 5 euro lett volna a legtobb amit egy par dologert kertunk volna. Es ez nem is egy waldorf sulis bazar. Ott siman elkelt volna minden, tobbert.

malyvacsiga írta...

3 Euróért nem ment el?! Banyek, és én nem voltam ott???????? Brühűűűűű.

penzesbea írta...

Nem kelt el, kar...Leeuwardenben a waldorf suli bazarjan, csak az evszakasztalon levo cuccokbol bejott tobb mint 300 euro, minden alkalommal...Ott pedig azert legtobbszor beleszamoltuk a szabasminta arat is, a felhasznalt cuccok arat, plusz meg valamennyit, hogy azert nyerjunk is rajta valamit.