2010. március 25., csütörtök

Ma

eletemben eloszor nemezeltem husveti tojast! Eredetileg a bazarra, de kozben meggondoltam magam. Megtartom oket :) Abszolut demotivalt az, hogy tegnap megtudtam hogy a harom ovonobol csak egy jon el a bazarra szombaton, o is epp hogy csak benez...A masik a ferjevel megy shoppingolni, a harmadik pedig pont aznak kell valahonnan elhozza az utanfutojukat....Elszomoritott a dolog, azt gondoltam egyszer egy evben belefer egy ilyen az orarendjukbe.Ezenkivul bemutatom Natan legujabb szerelmet, Demi-t:

Persze Arit sem hagyhatom ki a bulibol az uj tavaszi kabatjaval:)Ja, es mig el nem felejtem...Natannal kapcsolatban: engedelyt adtunk az iskolanak hogy figyelemmel kiserje egy ideig egy orthopedagogus, anelkul hogy hivatalosan tovabb kuldenenek bennunket ide-oda. Kivancsi vagyunk a megfigyeles eredmenyere, viszont megmondtuk hogy egyenlore nem szeretnenk beskatulyazni semmilyen kategoriaba, min. 8 eves koraig. A tanitonok ez alkalommal azt is mondtak, hogy megfigyeleseik alapjan Natan koranal sokkal fejlettebb, nagyon intelligens, kulonleges gyerek, az anyag amit atadtak a gyerekeknek szintjen aluli. Viszont abban ok is egyet ertettek, hogy szocialis szinten mar valtozott a helyzet az utobbi honapokban. Foleg most a tudogyulladasa utan nagy valtozason ment keresztul (mi mindenre jo egy betegseg !) Nyitottabb, megalkuvobb stb. Vegulis pozitiv valtozasok ezek...Csakhat o is olyan gyerek, akinek nehez belelatni a fejecskejebe:)

Egy par hete felvettunk egy ujabb dolgot az esti lefekves elotti ritualeba: a masszirozast. Mosdas, masszirozas, esti mese, enek ...most ez a sorrend.

Nincsenek megjegyzések: