2011. április 3., vasárnap













Na, ez a hétvége is eltelt! Gyonyoru ido volt szombaton, de ugyanolyan boldog voltam penteken is es vasarnap is:) Péntek du. Gerben nem dolgozott, édes négyesben mentunk kontrollra a bábához, minden rendben volt, beszélgettunk a szulesrol, hogy vannak-e kulonleges kivansagaink, mikor is kell majd oket felhivni, ha elkezdodnek a fájások stb, stb. Mostantol hetente kell járjak hozzajuk, vérnyomast meretni, szivhangot hallgatni, hasat tapogattatni :)

De ezutan jott a legjobb: mar vagy negy honapja felirtam magamnak, hogy a Niels Holgersson-nal nyilt napok lesznek, tavaszi evszakasztalokban gyonyorkodhet mindenki...Es igen, sikerult ravenni Gerbent is, hogy menjunk egyutt el pénteken, a gyerekekkel a kontroll utan. Es beadta a derekat, nem tudott ellenállni a kivansagomnak, hogy igenyem van arra, hogy szep dolgokban gyonyorkodhessek:) O elkavezgatott, teazgatott a gyerekekkel en pedig csak gyonyorkodtem...vettem filcet, egy par szabasmintat, kepeslapokat... Es epp csak hogy idoben hazaertunk, Natant ugyanis meg judora kellett vinni.

A szombatba is jo sok mindent belesuritettunk...de mind jo volt: vasarolgattunk, fagyiztunk, szulinapra mentunk, bioboltban voltunk (ahova azert ritkan jutunk el), vettunk egy uj fenykepezogepet amivel rovid filmeket is lehet kesziteni, ezutan a gyerekek nagy oromere a McDo-ban ettunk, es ezutan pedig meg cirkuszban is voltunk...Ezek utan pedig mindenki ki volt purcanva. Tegnap Gerben a haz korul tevekenykedett a gyerekekkel, megiscsak itt a tavasz, en pedig hazon belul :) Meg vannak teendok a listan, ugyhogy addig szerintem a baba sem fog megszuletni. :)

6 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

szia Bea,
oh, de nagy örömmel nézegettem újra a Niels H.-os cuccokat :) és még nagyobb öröm volt látni a nagy lányoddal 1-1 fotón :) (pici lánnyal meg ugye nemsoká lesznek közös fotók :):))
tavasz tombol errefelé is, bár kisebb szobafogságban voltunk Bence influenzája miatt, de szombaton ház mögött volt kisebb hancúrozás, bicajozás is (amennyire nem akart lemenni B, annyira nem akart visszajönni :D)
nah puxi és további jó várakozást!

Piroska írta...

Szia Bea....a harmadik kep a kedvencem....GYONYORUEK vagytok rajta...minden porcikatok "repes az oromtol", ragyogtok Arival ezen a kepen :)))
A masodik kep is nagyon tetszik, olyan szuggesztiv (nem tudom jol, helyesen irtam-e)
Es nagyon jo tavaszias kepeket keszitettel....mostmar tenyleg csak a tavasztunder kell erkezzen:)))

Puszi Nektek es a gyerekeknek...

penzes írta...

Örülünk, hogy még most sem tespedtek otthon és annyi jó helyre elmentek szépeket látni, a gyerekek pedig élvezik ezt! Ari még szokott durcáskodni?
Puszi anya és apa.

Hajnalka Nagy írta...

...apropó szülés, végül is maradt az otthonszülési terv, ugye? mennek nagyszülők segíteni v anyós?...
uuuuh drukkolok már naaaaagyon :)
pux

penzesbea írta...

Igen, meg mindig otthonszules a terv, Natan azt almodta az ejjel, hogy ma fogok szulni, es hogy Gerben fogja a bébit felfogni, "kihuzni":)Aranyos...
Anyosomat visszamondtuk, foleg Gerben nem akarja, hogy a kozelben legyen, negyesben szeretne mindenkeppen megelni az elso napokat, heteket. Anya viszont fog jonni, a szules utan beszeljuk majd meg hogy pontosan mikorra foglaljunk repjegyet. Az elso 8 napban ugye kulonben is lesz hivatalbol segitsegem. Szoval anya majd utana fog jonni 2 hetre, ha minden rendben lesz. Apa sajnos nem fog tudni elszabadulni csak ugy tanarkent...Sajnalom.

Hajnalka Nagy írta...

no, és megszültél, ahogy Natan előrejelezte? :)
haahóóó! négyesben első napokat??!! Te Bea már öten lesztek kis tavasz tündérkével :)
jó is lesz az úgy csak Ti és majd később csatlakoznak többiek.
drukkos puxi