2008. december 26., péntek

Ez volt...

2002 Karacsonya: Gerben ekkor jott legeloszor hozzank Romaniaba. Itt 11 honapja ismertuk egymast, masodik talalkozas.
2003 Karacsonya: az elso kozos Karacsonyunk itt Hollandiaban. Tombhaz, 7. emelet. Natan egy hetre ra fog megszuletni.

2004 Karacsonyahoz meg keresem a fotokat:)

2005 Karacsonya: a sorhaz(unk)ban. Ariadne itt mar majdnem 4 honapja a pocakban.Natan majd 2 eves.


2006 Karacsonya: otthon Anyaeknal, Biharpüspökiben, Ari fel eves, Natan majdnem 3.


2007 Karacsonya. Koltozkodes kozben a sorhazbol a maganhazba, varosbol falura. Ariadne masfel, Natan majd 4 eves 2008 Karacsonya idejen ha visszatekintek, azt latom hogy bizony-bizony sok minden tortent 7 ev alatt, orszagot valtottam, nyelvet valtottam, 2szer mar lakhelyet is:)- sajat csaladom lett, valtozott a vilagszemleletem, felnottem, a szivemben lakozo emberek szama pedig csak nott. Hadd nojon tovabbra is! en ezt kivanom magamnak es mindenkinek.
Es hadd koszonjem itt meg kedves Zsóka hogy minden egyes nap megorvendeztettel egy-egy gyonyoru verssel, idezettel, extra odafigyelesre, gondolkodasra, es foleg érzésre inspiralva...Rég elfeledett, nosztalgikus érzések keritettek sokszor hatalmukba, jo volt talcan kapni a sok szépet...Meg egyszer koszonom! Hadd idezzem az utolso leveledet:
"Legtöbb ember egy életet tölt el azzal,hogy módszeresen,izzadva,szorgalmasan és ernyedetlenül készül a boldogságra.Terveket dolgoznak ki,hogy boldogok legyenek,utaznak és munkálkodnak e célból,gyűjtik a boldogság kellékeit,a hangya szorgalmával és a tigris ragadozó mohóságával.S mikor eltelt az élet,megtudják,hogy nem elég megszerezni a boldogság összes kellékeit.Boldognak is kell lenni,közben.S erről megfeledkeztek."Márai Sándor szavaival /és gondolatban elküldött képekkel/ kívánom,hogy a karácsony csendes,békességes hangulatában légy boldog!"
Azt kell mondanom, hogy igen,mi Gerbennel tudatosan elvezzuk az eletet, boldogok vagyunk. Azok voltunk 7 eve, es most is. Meg lehet ezt tanulni, soha nem keso:) Adja Isten, hogy soha ne feledkezzunk el a hetkoznapok boldogsagarol:)

1 megjegyzés:

BKata írta...

De jó látni a történeteteket:-)