2011. július 1., péntek

8 hetes









Sajnos mar nem azt szamoljuk hogy hany napos, hanem, hogy hany hetes, es o, jaj, de hamar el fog jonni az az ido, hogy mar csak a honapokat es majd az eveket fogjuk szamolni! Jovo hetfon mar meg fogja kapni az elso oltasat! Jaj de nem szeretem az ilyesmit, foleg hogy a mi gyerekeink kettot kell kapjanak minden alkalommal, mivel en Romaniabol jovok, tehat plusz HepB-t is kapnak :(


Jovo hetfon lesz az idei utolso 10 perces beszelgetesunk is Natan tanitonojevel, mivel lejart a "vizsgaperiodus". Meg harom het a vakacioig. Aztan bucsu a ket tanitonotol, Ari eseteben a tanitobacsitol, jovotol Natan 4. csoportos lesz, Ari 2. uj teremmel, uj tanitokkal...Ket het mulva szerda du szervez az iskola egy "nyilt podiumot", playback show szeruseget, ahol Ariadne fel akar lepni a baratnojevel (termeszetesen...mar tavaly is ezt akarta, mikor meg suliba sem jart hah), tancolni akarnak, es na vajon milyen zenere?? Lady Gaga Telephone.....Ari sokszor hallotta az autoban a radiobol, hetek ota ezt a dallamot dudolja magaban. Szoval szorakoztato improvizacio lesz ;) Tapsot biztosan fognak kapni, ket ilyen kis pottomke lanyka. Natannak a mult heten volt a judo vizsgaja, most zold akarmit kapott az övére... ugy orultem hogy Kata akkor majdnem vegig aludt a gyerekkocsiban, igy igazan Natanra tudtam figyelni az alatt az egy ora alatt. Az uszas jol megy (ahhoz kepest) de majd csak a vakacio utan probalkozhat A diplomat kapni. De ha az meglesz, akkor onnan mar csak egy par honap/fel ev a B fokozat, a C-re is jo lenne majd gyakorolni, de sok gyerek erre mar nem jar. Jovo heten pedig be fogom iratni Ariadnet is, azutan altalaban fel ev mig sorra kerul (várólista).


Ja, es kedden voltunk Gerbennel 7 eves hazasok! Isten eltessen bennunket! :)

3 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

Isten éltessen Titeket sokáig!!

(Nekünk is nemsoká lesz az első "hivatalos évfordulónk"...:)

Kata az első képen pedig annyira, de annyira kifejező tekintettel bír....:):) nagyon édes, és már nem annyira pici baba képe van, hanem édes mosoly babácska :)

Az úszást nagyon szorgalmazom s szeretném, ha kezdené lassan Bence is. Itt van pár 10 méterre az uszoda tőlünk, tehát messze se kéne menni! :)
Natan mikor kezdte?
Bencével szeretném megvárni, míg 4 elmúlik s a lényeg főleg az, h értsen jól németül, legyen biztonság-érzete kommunikációban, stb. NO, de addig is megyünk "gyakorolni" a Balatonra nemsoká a nagyszülőkhöz.

Érdekes, h mér 3 hét Nálatok a szünetig...itt kész vége, évzáró megvolt 20-dika körül mindenhol aztán felügyelet, az összes ovi pedig 3 hétre zár majd be júl. vége felé.

Puxi Nektek és kitartást a vakációig!

Piroska írta...

Epp ma jutott eszembe te Bea, (mivel most volt junius vege) hogy nektek valamikor juni vegen volt a hazassagkotesetek...es kellene irjak...no de te megeloztel...Isten eltessen benneteket soka soka bekessegben boldogsagban:))

Itt muszaj megemlitenem, hogy mi holnap leszunk 6 eves hazasok:))

Tenyleg Kata olyan mas ezeken a fotokpn:)) olyan nagyos mar...es latom elkaptad az elso mosolyt is az arcan...hogy repul az ido, par nap es 2 honaposok vagytok....hihetetlen...biztosan nem konnyu neked...de annyi sok szep dolog van a nehezsegek mellett...

Az oltasokat en is nagyon nem szerettem...nalatok is 2,4,6 illetve 12 honaposon kapnak oltast a babak??

Ari nagyon ugyes volt tavaly is, megneztem volt a videot, biztosan most is ugyes lesz...

Az uszast en is szeretnem elkezdeni, de nekunk egy kicsit problemas, mert csak a varosban van uszoda...

Jo vakaciot a gyerekeknek es nektek is persze...

Puszi es megegyszer BOLDOG HAZASSAGIEVFORDULOT Nektek!!

Kat írta...

De szép ez a kislányka:)
Boldog évfordulót!