2009. január 20., kedd

Oda a bolcsessegem fele....:(

Igen, volt,nincs. Most jovok a szajsebeszetrol. Kihuztak ket bolcsessegfogamat, egyet felul, egyet alol, ugyhogy azt is meg fogom tapasztalni eletemben eloszor, milyen az mikor 4 napig feldagadt arccal kell mukodjel. Most kezdem mar erezni az ereznivalot, gezcsere kozben meg tukorbe is neztem, jujjjjj, nem kellett volna. Viszont olyan rendesek voltak az orvosok es az asszisztens hogy csak na. Minden alkalommal, mikor itt dolgom van az egeszseguggyel ra kell jojjek, mennyire maskepp mukodik itt a kommunikacio mint otthon Romaniaban. Megdicsertem oket, ok is megdicsertek engem! hogy milyen szep nyugodtan, mozdulatlanul fekudtem vegig az a fel, haromnegyed orat. Ugyanis az egyik fog nehezen jott ki, halistennek nem lattam mivel mit csinaltak huzas kozben, mert a szememet, homlokomat is letakartak a lampak miatt. De mindent mondtak kozben, hogy milyen hangot fogok most valoszinuleg hallani, es mit fogok erezni, stb. Kell majd meg egy idopontot kerjek a masik oldali fogakra, azt majd akkor fogom, mikor hazajottunk anyaektol febr. 22en. Ugyanis februarban megyek a gyerekekkel tiz napra haza! Mar alig varom....
Eloszor holnap delutan Emily fog hozzank jonni jovo heten csutortokig marad. O Gerben unokahuga Franciaorszagbol, 22 eves, angolul fogunk kommunikalni. Kivancsi vagyok hogy fognak telni a napok, en a heten sokat biztos nem fogok vele csinalni, varosba menni, uzleteket nezegetni biztosan nem. Mar kigondoltam,hogy majd vigye csak nyugodtan az automat. Remelem azert hetvegere mar ujra embernek fogom azert erezni magam... Na de jovo csutortokig meg lesz ido. Gerben megy aznap philippel Luxemburgba uzleti latogatasra, Emilyt leteszik majd a repteren Eindhovenben. ok meg majd valamikor penteken este lesznek itthon. Szombaton pedig megyek Ellen baratnomnek a szulinapjara, jo kis csajszibuli lesz, csak NOK!!!
Kozben most Natant is apolgatjuk, szombat ota nincs valami jol, lazas volt, faj a fule, foleg ejszakankent, ugyhogy tegnap es ma nem is volt iskolaban. Holnapra remelem jobban lesz, megyunk ujra fiziora es suliba. Ariadne pedig kezd szombat ota elkanaszosodni, most hogy Natan sokat alszik, nincs ki dominalja, ugyhogy probal o nekunk parancsolgatni, hallatja a hangjat, jatssza a kisfonokot a hazban. Jol all neki, nagyon aranyos, de ha tulzasba viszi, akkor irany az eloszoba! hadd gondolkodjon el egy kicsit...es ez segit...Ajjaj, kezdhetjuk vele is a nevelesi szakaszt, azokat a jo kis hatarokat kiepiteni:)
Na, ennyi volt mostanra a mondanivalom, megyek kivasalni a fajdalmat a bal orcamban, szoval megyek vasalni...Az olyan jo nyugis elfoglaltsag legalabb....es muszaj is csinalni.:)

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Jobbulást Bea! Ha gondolod és belefér az időtökbe egy teára összefuthatunk, ha itthon vagy.

penzesbea írta...

Koszi szepen Csilla! ha ha, az tenyleg erdekes lenne, ujra at a virtualisbol a valosagba!:)
Meg en sem tudom mi fog beleferni abba a tiz napba mig otthon leszunk, de tenyleg jo lenne beiktatni egy teazast:) Ha mar otthon leszek, felveszem majd veled a kapcsolatot a blogodon keresztul, es akkor megbeszeljuk jo? mindenesetre koszi szepen ;)