2011. május 18., szerda

11. nap











Kicsi Katánkat csupa szeretet veszi korul a nap minden perceben. Latszik is rajta, nagyon laza kisbaba, elegedett(nek tunik legalabbis:)), szopizik, alszik, ásit nagyokat, ránk hagyja a mocskos munkat, amit Gerben végez a legszivesebben mikor itthon van: pelenkacsere:) Ari es Natan nagyon banjak, hogy altalaban pont akkor alszik a pici, mikor ok hazajonnek ebedelni, vagy mielott suliba mennek reggel, vagy miutan epp hazajottek delutan. Azonkivul tancot jarnak Katalin korul, amikor csak idejuk engedi...Kezdenek szivarogni az elso latogatok is...a hivatalos emberek mar majdnem mind voltak nalunk, mint a haziorvos, hallas screening, talpacskabol vert venni, stb. Anyosom pedig pentek reggel utazik vissza Fr.o-ba , anya halistennek meg marad:)


Mit mondjak, elvezzuk az uj eletunket Katával, kiteljesedtunk:) En pedig ujra atelem, milyen is orakig csak nezni azt az alvo bébiracot....Na jo, hosszu percekig ;) de orakig el tudnam nezni na!

3 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

Bea,
háát nézegesd is hosszú percekig, akár órákig, mert ugye olyna gyorsan változnak és nőnek, h észre se vesszük, vagyis igen- épp ez az!
Azok az újszülött szemek csodásak, annyira "mindentudóak", kár h más fényük (+színük) lesz egy idő után, no de minden korszaknak megvan a bája! Most ez! Élvezd!! :)
puxi

Piroska írta...

De edes!!! Olyan nyugodt kisbabanak latszik Kata!! ...olyan gyonyoru az ilyen ujszulott bebiarc...en is orakig tudtam nezni, persze amikor engedtek:)))....Elvezd ki ezeket a perceket, orakat, mert olyan hamar tovatunik:))
Puszi az egesz csaladnak...

Kinga írta...

Olyan szep baba!!!