2011. május 20., péntek

Mi, lányok :)







9 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

:):) a lányok, a lányok ...MIND angyalok...vagytok!! és szééééééépek!
utolsót anyukád készítette? a legtutibb min közül :)

penzesbea írta...

Ugye? Mit is csinalnek Anya nelkul...:)De igazán...

BKata írta...

Érzem is a babillatot! Szépek vagytok nagyon!Ari hogy bírja a hercegnői székén való osztozást?

malyvacsiga írta...

Van egy arckifejezés a frissen szült anyukákon, ami valami csodálatos, de sajnos nem túl hosszú távú. Rajtad most ezt látom ezeken a képeken. :-)

Hajnalka Nagy írta...

Igen, mályvacsigának nagyon is igaza van! :) Rajtad is látni, meg sztem mki önmagán is látja "ezt" miután kisbabának adott életet...annyira beszédes arc EZ s mégis szavakba nem foghatóan gyönyörű :)

Kat írta...

Nagyon szépek vagytok!

BKata írta...

Igen, olyan réveteg arc ez, olyan, mintha a határán lenne a valóságnak az ember ilyenkor, nem? Rólam is van ilyen kép.

Piroska írta...

Tenyleg te Bea, ragyog az arcod ezeken a kepeken....es en is osztom az elozo hozzaszolok velemenyet...tenyleg valami sugarzik az arcodbol....

Puszi nektek csajoknak:) de a fiuknak is:))

penzesbea írta...

Koszi a reakciokat!
Nagyon erdekes hogy malyvacsiga is szoba hozta ezt az arckifejezes dolgot,ugyanis mikor visszaneztem a fotokat miutan elkattintottam oket, szinte magamra sem ismertem. Valahogy mindegyiken olyan "elvarázsolt"nak tunok sajat magam szamara is:) En sem talalom a megfelelo szavakat, de az biztos hogy ezekben a napokban az enyem az egesz vilag.
Kanya, Ari nagyon jol jatssza a gondoskodo "nagylany" szerepét, mindenesetre bevonom oket a gondozasba, amennyire csak lehet, egyenlore feltekenyseg a reszerol nincs. Natan szerint pedig Kata a vilag legkedvesebb bébije, es sokszor elsuttogja neki, hogy mennyire szereti:)