2011. május 30., hétfő

május 30.








érdekes, ha en is lefekszek a babácskánk mellé, akkor kepes ataludni egy egesz délutánt (velem egyetemben) es milyen jo erzes ez...tudom, hogy Ari es Natan baratnonel ill. baratnal jatszanak, szamukra a legjobb szcenario ;) Gerben dolgozik, csak az a kerdes maradt meg, vajon milyen meleg ételt eszunk ma vacsorara?


Katalinka utálja kulonben a babakocsit, ahogy beletesszuk bombol, setalas kozben is....Ugy veszem eszre, hogy az autosuleshez viszont kezd hozzaszokni, eloszor abban is bombolt ugyanis...A kendot szereti, de van mikor az sem segit :) Azokban a kritikus percekben, mikor el kellene aludnia, mert faradt, meg kulonben is, de nem sikerul neki, na akkor semmi sem jo...Es akkor van mikor eltart masfel oraig mig elaltatjuk, rendre, Gerbennel es foleg anyaval, mig itt volt, csak hogy utana aludjon egy fel orat..Ajjaj, mikor fog itt kialakulni egy napi ritmus? ;)

4 megjegyzés:

Piroska írta...

Nekem is Dora pontosan ilyen volt kepzeld el....Nem mertem elindulni babakocsival az uzletig, mert valahol feluton el kezdett sirni es addig sirt amig kivettem a babakocsibol...haha...ugyhogy inkabb el sem indultam vele, mert legalabb ketszer igy erkeztunk haza....na es ez tudod meddig tartott?? amig nott akkorara, hogy felig ulve tudtam beletenni a babakocsiba, es akkor latott is valamit:))azutan mar nem volt baj....

Es az is nagyon ismeros, hogy ha lefekszel melle kepes orak hosszat aludni...Dora meg mai napig kozbe kozbe gyakorolja ezt:)))

Nagyon edesek a gyerekek, de te azert meg faradtnak tunsz...pihenjel sokat a kis Kataval, hogy o is tudjon aludni...es a meleg vacsit hagyd Gerbenre...o majd munka utan keszit valami finomat, ugyis imad fozni:))))
Puszi az egesz csaladnak!!!

Bruncsák Anna írta...

Kedves Bea,
szeretettel gratulálok nektek, gyönyörűek vagytok! Tündéri a kicsi Kata és a nagytesók gondoskodó pofija leírhatatlan a képekről, biztosan nagyon büszke lehetsz :)
Puszillak benneteket (gondolok rád a komplikálódott szülés miatt, én is éppen így jártam, csak kórházban és valószínüleg a doktornőm hibája miatt, de tudom, hogy nem könnyű feldolgozni), és a meleg ételt sokan rendelik az első hetekben, nem ciki és általában anyagilag sem annyira megterhelő :) Ilyenkor mindennél fontosabb, hogy rajtatok/rajtad legyen a figyelem nem a porcicákon, a mosatlanon (mellesleg vannak tippek műanyag tányérra is :) vagy a három fogásos vacsorán.
Szeretettel,
Anna

Hajnalka Nagy írta...

Szia Bea,

elsőre az altatáshoz a szoptatás jutott eszembe, nemtom ezzel hogy álltok, igény szerint szoptatod vagy 4óránként?... anno és most is nálunk az igény szerinti jött be :) s az alvással se volt pont emiatt probléma!-nem szégyellem bevallani, h igenis az első időkben és sokx most is mellettünk alszik, ott szopik majd elalszik és igen alváshoz a cumit is használjuk, amit rendszerint kiköp egy idő után, napközben nincs nála, s Bence is simán leszokott róla, annyira nem tartom ördögtől való dolognak, viszont tudatosan figyelni kell mihez használjuk!-és voila 1x csak nem is volt, nem is igényelte Bence semmihez-kb.1éves korára...
((viszont a fél évvel fiatalabb unokahúga mindig túlzottan cumihoz volt szoktatva -így sajna Emmát mai napig nehéz cumi nélkül kezelni, bár ehhez is erő és következetesség kéne... agyrém számomra, mikor pl.ma is egy bicikliző kb.4-5éves kislányt cumival :( ))

A fotók csodásak, Te pedig nem is tudom olyan elrévedő tekintetű vagy, nekem tetszik! :)-lehet fáradt is, de nem igazán ez jön le nekem elsőre :)

penzesbea írta...

Koszi hogy beneztel hozzank, Anna, es hogy gondolsz rank/ram:) Nem tudtam, hogy te is igy jartal...lenne mirol beszelgetni...
Egyre jobban erzem magamat kulonben, probalom rutinosan intezni a hazon beluli dolgokat (mindent ami haztartashoz tartozik),de a pici lany az elso, mindenkeppen. Gerben viszi a gyerekeket suliba, ma egy baratnom hozta haza oket. En pedig este jarok bevasarolni, autoval, egyedul, hogy kiszelloztessem a fejemet.
Igeny szerint szoptatok, Hajni, Kata es a sajat igenyem szerint:) Azzal nincs is gond, de ha nincs szuksege etekre, hanem tenyleg aludni akar, akkor a mellre teves csak irritalja. Egyenlore nem vettem cumit, Arinal annak idejen muszaj volt,es 6 honaposan le is szokott rola, egy lapon vagyunk ami ezt illeti :)