2011. május 9., hétfő

Meg masfel ora es vesszuk az iranyt hazafele, szuper. Kata megkapta a pecsetet, hogy minden a legnagyobb rendben van vele, annak ellenere hogy nem steril kornyezetben szuletett, velem is minden rendben annak ellenere hogy nem steril kornyezetben szultem ;) Pihenni azert kell, mondtak, hogy szamitsak ra, hogy a felepulesem azert hosszabb lesz a verveszteseg miatt. De halistennek van meg negy napi gondozasra jogom otthon, Gerbennek szegenynek eleg sok volt mar ez a negy nagy a gyerekekkel maga korul, haztartassal, meg nem jutott neki egy percnyi nyugalom sem szerintem...Anya jon csutortokon, anyosom vegulis mar szerdan jon Hollandiaba, de baratoknal lesz egy par napig, aztan egy par napot nalunk. Nem lehetett ezt maskent megoldani vegul...

Ma Natan es Ari meg szabadok voltak, nem kellett suliba menniuk, holnap pedig osztalykirandulasra mennek mind a ketten, mar alig varjak:) Natan sem lázas már, csak mara az egyik macskank betegedett le...Mondom en, szegeny Gerben...Olyan sokminden tortent, tortenik ezalatt a par nap alatt...

Kulonben Édua, kulon neked, en is azon a velemenyen vagyok, hogy mindenki szuljon csak ott ahol akar, nem vagy te, illetve nem vagyok en attol sem konzervativ sem modern hogy mit valasztanek :) En meg mindig otthonszules parti vagyok, de ezentul ha meg szeretnenk gyereket, korhazban kell szuljek. A mostani vervesztites es manualis mehlepeny eltavolitas miatt. Ez fog allni a papiron, amit nemsokara a kezembe kapok. Ugyhogy meg ha odakerulnenk sem lenne min vitatkozni Gerbennel, aki mar szombaton megmondta, hogy ha megegyszer szulnek, akkor o azt ezek utan nem vallalna otthon, pedig o is eddig otthonszules parti volt. Szoval ez lett a vegszo :)
Kivancsi vagyok, milyen erzes lesz ujra atlepni otthon a kuszobot nemsokara...
De minden megy majd a maga rendjen, az apolo is egy par ora mulva nalunk lesz, holnap jonnek levenni a vert Kata sarkabol, a hallasat tesztelni, lesz ki-be jarkalas. Aztan az elso par het utan szerintem majd fellelegezhetunk. Ugy igazan. Mint csalad, egyutt.

8 megjegyzés:

Piroska írta...

De jo te Bea....Nagyon orulok neki, hogy minden a legnagyobb rendben veletek....de azert vigyazzal magadra, pihenjel sokat....biztosan nem lesz konnyu most igy az elejen, a harom gyerekkel:)..de nagyon jo hogy edesanyad tud menni csutortokon....

Te Bea, en azt hiszem meg fel sem fogtam, hogy neked mar harom gyereked van...olyan csodalatos:))

Piroska írta...

De jo de jo.....
most latom Arit es Natant is....Gondolom most mentek utanad....

Piroska írta...

Ugy latom Natan imadja a kistesojat...egyfolytaban simogatna...olyan csodalatos lehet igy latni egyutt a harom gyerekeiteket....Gratulalok es neked is es Gerbennek is jo egeszseget kivanok, hogy szeretetben, bekessegben, boldogsagban tudjatok felnevelni oket...

Piroska írta...

Jaj Bea teged is latlak....es Gerbent is megpillantottam egy kis idore....
olyan jo igy eloben latni titeket :)))) Olyan nagy elmenya szamomra....Most epp a gyerekek alszanak es en le nem veszem rolatok a szemem...Koszonom hogy megosztottatok velem is ezt az elmenyt:)))

Hajnalka Nagy írta...

Nagyon jóóóóóóóó hír, h mehettek is haza! Kitartást, erőt, megerősödést mkinek az első napokban, hetekben!
Puxi

éduácska írta...

repláj:
Mindenki szüljön ott, ahol akar... hmm... mindenki csak akarhasson ott szülni, ahol akar, s végül szüljön csak a kórházban:) Szerintem.

Esetleg majd commentálok egyet azután is, mikor már saját tapasztalatból beszélhetek;-), de én azt hiszem mindenképp a születendö gyermekem épségét tartanám szem elött és nem a saját szülés körüli igényeimet.

De miröl is beszélünk itt most?! Van egy egészséges baba, van egy Beácska aki megígéri, hogy kímélni magát és mihamarabb új eröre kap, hogy eláraszthasson minket a gröningeni csipet-csapat újabb és újabb kalandjaival.

Élvezzétek az együttlétet!
Sok-sok puszi Nektek!

Névtelen írta...

Szivembol gratulalok!:-)Nagyon jo egeszseget mindotoknek!Bartos Agi

penzesbea írta...

De jo, Agi! Koszonjuk szepen es orulok hogy irtal :)