2008. szeptember 9., kedd

Ariadne elso napja a jatszohazban












Tegnap volt a nagy nap. Ariadne is elkezdett szocialis eletet elni! Hetente ketszer 3 orat fog eltolteni meg 11 gyerek es az ovoneni tarsasagaban a jatszohazban. Elso alkalommal en is maradhattam, es jo tudni hogy hogy epulnek fel ezek az orak. Szabad jatekkal kezdenek, ami szerintem mondjuk nem idealis, mert hatalmas akkor az osszevisszasag, mindenhol jatek, sportot uznek a fiuk abbol hogy ki tud nagyobb rendetlenseget krealni. Utana mindent nagyon szepen osszeramolnak, azzal nincs is gond, de lehetne az az elso fel ora azert szelidebb is :)




Ariadne nagyon jol megfigyelt eloszor mindent, melyik gyereknek mi a szerepe a csoportban, felmerte a terepet, es utana kezdett el o is szetnezni, hogy mi hol van, mivel hogyan lehet jatszani, es utan egy par gyerekkel jatszani. Az uzsonna resznel az ovoneni olebe szeretett volna ulni, ami mar kulonleges igy az elso alkalommal, masfel ora utan... Nem lesz gond a beilleszkedessel, azt hiszem. Nekem is lett ket kis baratom, ket kisfiu, akik egyfolytaban a sarkamban voltak, otszor olvastam fel nekik egy tortenetet, az olemben ultek felvaltva :) Edesek voltak nagyon.




Az utolso fel oraban Ari nagyon elfaradt, a kinti ugrabugra, biciklizes kozben...Ahogy befejezodott ez a reggel mentunk is egybol Natanert a suliba, Ari most eloszor ki sem akart szallni a bicikliulesbol, olyan faradt volt. Aranyoska...




Tehat minden hetfo reggel es csutortok delutan immar 2 gyerektol kell bucsut venni egy par oracska erejeig. Beleleptunk egy uj fazisba :)

Nincsenek megjegyzések: