2008. szeptember 8., hétfő

Magenta





Most jovok Leeuwardenbol, elso esteje egy 7 estebol allo festo-kurzusnak. Minden alkalommal egy csakra szinnel fogunk megismerkedni, az a lenyeg hogy erezzuk mi is a hatasa minden egyes szinnek a testunkre, az erzeseinkre, mit is tesz velunk az a szin. A holgy aki tartja ezt, kreativ terapeuta, mostanaban foleg gyermekekkel dolgozik, hattere az antropozofia. Az estek a leeuwardeni waldorf-suliban vannak.

Nagyon jo este volt, volt benne vizualizacio, mozgas, festes, beszelgetes, minden...Ma este a legalso csakra szinnel foglalkoztunk: a magentaval. (nem a pirossal) es ennek a komplementaris szinevel, a vilagos , virito zolddel :) Az Atlantisz kori emberek meg mindent ebben a szinben lattak, ok meg eggyek voltak az istenekkel, paradicsomi, felvilagosult vilagban eltek. Harmoniaban. Ha nem erzed jol magad, nem vagy jo borben, faj a fejed, fess ezzel a szinnel, orommel fog eltolteni, felold. es a mozgas ami hozza tartozik, a 8-as lendulete. Ezt eltancoltuk, utana megfestettuk, es csodalatos milyen hatasa van az emberre! na es a zold....a tudatossag csiraja a magenta almodozo valosagaban...

Mar alig varom hogy megtudjam, milyen mozgasok tartoznak a tobbi szinhez, es mit fognak megmozgatni bennem. Errol meg irok, most tul faradt vagyok.
Vegulis ez volt az elso alkalom hogy toksotetben oda vissza 80 kmt mertem vezetni!!!! nagyon buszke vagyok magamra, az auto meg mindig nem a legjobb baratom, de torekszem ra hogy egymashoz csiszolodjunk! Eljen a szabadsag, a fuggetlenseg!!!

Ebben az evben sokmindenbe mertem belekezdeni, megtenni dolgokat, amiket ezelott nem mertem volna. Hala a parazsonjarasnak, es magamnak...:)

Jo ejt.

Nincsenek megjegyzések: