2008. szeptember 10., szerda

Nyilt napok



















Elerkezett a varva vart nap! Ma vettek kezdetuket az oszi nyilt napok a Niels Holgersson-ban, es en ott voltam ma delelott, az elso latogatok kozott, hurra! Ez egy internetes uzlet, ahol evszakasztalhoz, varrashoz, babavarrashoz valo mindenfelet arulnak, konyveket, nemezeleshez kellekeket, rengeteg szinu filc, flanel, anyagok, meg nehany kesz babat, figurat is!



Ha ide eljutsz, egybol Meseorszagban erzed magad, gyonyoru a hangulat, egy csomo kreativ ember van ilyenkor egy helyen, a helyszin egy regi tipusu holland tanyahaz, ennek a regi istallo resze lett berendezve evszakasztalokkal. Az udvar is abszolut idilli, van egy kis tavacska, fak, bozotok, viragok, es ma meg jo ido is volt, napsutes, kellemes meleg.
Ariadneval megittunk egy finom csesze teat, es kaptunk melle egy cikk almas sutit is. Micsoda kiszolgalas, nemde? de volt ingyen leves is, es kave, es mas finomsagok... Csak az a gond ilyenkor hogy ugy ellennel ott egy par oracskat, de sietni kell, mert Natant 12kor a suli elott kell varni. Az odaut haromnegyed ora volt, a visszaut ugyancsak, meg utlezaras is volt.... Szoval eleg gyorsan kellett mindent megszemleljunk, es Ari is egyfolytaban olben akart lenni, es nem volt kedve minden temaasztal elott velem acsorogni, ugyhogy huzott magaval, meg tolt volna kifele...Tul sok ember is volt ez szamara...tul sok benyomas, de nagyon tetszettek neki a manocskak, es a sunik, es a gombahaz es meg egy par dolog. Vettem nemezeleshez egy par dolgot, filcet, leirast egy par figurahoz, es Natannak Stockmar viaszkretat, aminek nagyon nagyon nagyon orult!!!

De azert meg fogom probalni ravenni Gerbent hogy menjunk el mindannyian megegyszer a heten, hetvegen pl. mert Natannak is nagyon tetszene az egesz, es en is szivesen korulneznek ugy jobban is, szoval ki tudja .... Mert a tavaszi nyilt napokig majd bizony sokat kell meg aludni...:)





Nincsenek megjegyzések: