2008. október 5., vasárnap

egy par kep Natan es Ari kreativ perceirol

Ugy elvezem nezni ahogy a gyerekek festenek, es ragasztanak, foleg a kisebbek mint Ariadne teljesen elfeledkeznek magukrol. Semmi sem szamit, csak a festek es csak a ragaszto. Minden uszik a ragasztoban, a lenyeg hogy minel vastagabb legyen a reteg es minel jobban lehessen benne ide-oda huzigalni az ecsetet. A festek aztan tenyleg top, ott mar a szinek is keverednek, soha nincs vege az elmenynek.



Natan mar tudatosabban alkot, stikaban megkeresi a scotch-ot, es felragasztja a muvet a falra, egy masik mualkotas ala (a Buddha-arcot kulonben szept.-ben vettuk Hollandia legnagyobb muveszeti utcavasaran Hoornban). A Natan rajzan kozepen egy vulkan lathato, ami tuzgolyokat kopkod, es fustot, mellette jobbrol es balrol napraforgot lengenek a szelben. Fellegek az egen, a vulkan labanal pedig szinten napraforgok es fak fognak novekedni, viragok is, de ok meg nagyon kicsik. A kovetkezo rajza egy ezerlabu asztalt abrazol, csavarokkal, azok tartjak a labakat.



Aztan megjelenek en is a hazunk elott a rajzon (a karokat elfelejtett rarajzolni, mondta utolag) amint spargat vetek haha...



Aztan van itt most meg egy Natan rajz, ezt az iskolaban keszitette.



Ez egy halal-gep (ologep szerintem), kalapacs is van rajta meg minden. A jobboldalon egy kisfiu fekszik, o meghalt, el kell temetni es utana angyal lesz belole. Ezen latszik mennyire el Natanban meg a Rozsi mamam halala, hogy voltunk a temetoben, ezt meselte is a tanitononek. A halalgep persze fantazia.



A kovetkezon pedig Natan spontan babszinhaza, ket Ikeas szekecske egymason, rongyot ra, es keszen is van!

Ja, es ami a legszebb, az a funyirogep, amit Natan es Ari vezetnek ket kistanyerral (ez is egy tegnap kora reggeli alkotas)

Nincsenek megjegyzések: