2008. október 5., vasárnap

hetvege baratoknal











Szombat-vasarnap baratoknal voltunk Nijmegenben. Marciano mesterszakacs, Marga a baratnoje pedig tanitono. Nagyon regota nem jartunk ossze, mi eszakon ok delen laknak, plusz valahogy nem ugy jott ki a lepes. Viszont augusztusban mikor ok voltak nalunk egy hetvegen, elhataroztuk hogy egyszeruen lefixalunk egy idopontot, es akkor mar nem lesz ugy, hogy legkozelebb, majd valamikor ujra talalkozunk...Ugy beszeltuk most meg, hogy minden honap (vagy esetenkent minden masodik honap) elso hetvegejet egymasnal fogjuk tolteni. Marciano vegulis Gerben legjobb baratja, es a telefonbeszelgetesek megsem jelentenek annyit mint latni egymast...


Kar azonban hogy most is egesz hetvegen zuhogott az eso. Ugyhogy ujra nem lett semmi a gesztenyeszedesei akciombol, aztamindenitmegmama! (puspoki beszolas ;)) De nem baj, bent ultunk, nagyon finomakat ettunk, jokat beszelgettunk, jatszottunk a gyerekekkel, Gerben es Marciano egy masik baratja is eljott es o is ottmaradt aludni. en voltam az egyeduli aki nem vett reszt a pokerpartiban, nem tudom miert de en nem szeretek tarsasjatekozni, nem all kozel hozzam a jatek pszichologiaja, es ennek az oka vagy meg a gyerekkoromra vezetheto vissza (??) vagy egyszeruen nem szerepel a tarsasjatek szeretete a konsztituciomban :) Na nem tudom, de a poker egyszeruen nem kot le, ugyhogy en fel tizenkettokor mar agyban voltam, mig a csapat tobbi resze 1-kor illetve, hajnali 4 utan tert nyugovora:) 9-kor azonban mar mindenki fent volt, mivel a gyerekek mar hamarabb felebredtek. Lusta vasarnapot is tartottunk tehat, finom reggeli, delben palacsintasutes... Nagyon jol ereztuk magunkat naluk, az egyszer biztos! Legkozelebb Gerben es Marciano fognak egyutt tolteni valahol (lehet Antwerpenben) egy hetveget, a lenyeg hogy egyutt legyen a ket barat, es ki tudjak beszelni a ferfitemakat. Mint Gerben mondja, a ferfiaknak is szukseguk van neha egy kis man-to-man beszelgetesre, nem kell mindig ott legyenek a fuluket hegyezo nok! Abszolut egyetertek vele, nem is szeretnek ottlenni haha:)

1 megjegyzés:

Bodza írta...

De jó hétvégétek lehetett! Nagyon guszták a tányérok is... nyamm! Megnéztem az éneklôs videót is, nagyon aranyos Ariadne! Jól hallottam, nem magyarul beszélsz a gyerekekkel? A fényképezôt akarta annyira megszerezni? :o)