2008. október 1., szerda

Eso, eso, eso....

Ez mar lassan egy hete igy megy nalunk...Egyfolytaban esik az eso. Illetve meg-megall, es ki-kisut a napocska, aztan ujra jon a szurkeseg es ujra esik. A gyerekeket mindig biciklin viszem a suliba, jatszohazba, de most igazan jol jott a kis autocskam, azt kell mondjam. Eleget aztunk mar biciklin...pfff. Hollandia. Tipikus idojaras, de nem tudok hozzaszokni. Ma igy nezett ez ki:Es kozben igy nezett ez ki bent:

Olyan igazan nyugis delelottom volt, egy par hazimunka, jatszottunk Ariadneval, azutan pedig ugy elvolt a kockakkal es a vasuttal hogy egy oran keresztul alig hallottam a hangjat. En leultem varrni, hogy befejezzem a meselo manot (mikor kesz lesz akkor felteszek majd egy kepet, mar majdnem kesz:)) kozben pedig zenet hallgattunk: Buddha Bar, mindenkinek ajanlom, aki meg nem ismeri, 8 albumuk van meg nekem, egytol egyig mindegyiket elvezem hallgatni! Persze en is altalaban ugy varrok babat, manot hogy a gyerekek vegig latjak hogy keszul, pedig ugy igazandibol ezt nem kellene... De Ariadne mar a kesz fejecsket is osszevissza puszilgatta , ma pedig mikor mar a teste is megvolt szakallal, akkor mar at is lehetett olelni :) A sipkaja meg nincs meg...De ma este meglesz.


Delben pedig ujra bicajjal mentunk Natan ele, gyonyoruen sutott akkor epp a Nap. Ahogy Natan kijott a sulibol, elkezdett esni. A kis bicikliut egy par gyonyoru gesztenyefa mellett vezet el, a viharban rengeteg gesztenye hullt a foldre es innen jott az otlet hogy ha mar ugyis esik akkor alljunk szepen le gesztenyet gyujtogetni, es meg meg sem fogunk azni a hatalmas levelek alatt. Eddig ez igy nagyon idillisnek is tunt, es az is volt, csak epp az nem jutott eszembe, hogy a gesztenyek bizony egyfolytaban hullnak, igy valoszinu a mi fejunkre is fognak hullani. Irto szerencsenk volt, hogy vegulis egy sem koppant a fejunkon! De nagyon izgi volt ez a tiz perc :) Aztan itthon a gyerekek megmostak gesztenyeket, jo fenyesre sikaltak oket, es Natan egytol egyig az evszakasztalon helyezte el oket, hogy az most meg szebb legyen:) Aztan mikor delutan ket szomszedfiucska jott hozzank jatszani, ok is kaptak egyet-egyet ajandekba..


Plusz ket homalyos kep amit ma keszitettem az aranyoskakrol..

Nincsenek megjegyzések: